Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené tvarohovo-pudinkové řezy

Nepečené řezy z pudinku, tvarohu a piškotů podávejte nejlépe vychlazené, jsou osvěžující a jako stvořené pro letní dny. Příprava je jednoduchá a výsledek je výborný. Po vychlazení nezapomeňte řezy doplnit o rozpuštěnou čokoládu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba tuhnutí v lednici

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba tuhnutí v lednici)

Suroviny pro 1 kus

forma 23x11 cm

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Část mléka (300 ml) přivedeme k varu. Ve zbytku mléka (200 ml) rozmícháme oba jahodové pudinky, přilijeme k vroucímu mléku a povaříme do zhoustnutí. Krok 2: Do tvarohu přidáme vanilkový cukr, osladíme dle chuti a vmícháme ještě teplý uvařený pudink. Krok 3: Formu vyložíme potravinářskou folií, dno i stěny obložíme piškoty a střed vyplníme vrstvami střídavě z pudinku, piškotů, jahod a nakrájeného banánu. Končíme vrstvou z piškotů. Krok 4: Necháme do druhého dne v lednici zatuhnout. Vyklopíme z formy a vrch pokropíme rozpuštěnou čokoládou.

TIP: Nepečené dezerty z rybízu

Zveřejněno 5. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené tvarohovo-pudinkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68z8V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené tvarohovo-pudinkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68z8V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
piškoty dětské, mléko, pudink jahodový, tvaroh, cukr vanilkový, banán, jahody, cukr krystal, čokoláda hořká

Přidat fotografie receptu