Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy má krásnou barvu a obsahuje také spoustu vitamínů. Když použijeme vařenou řepu, je její příprava rychlá a snadná. Stačí chvíli povařit, zahustit ve smetaně rozmíchanou moukou a za chvilku můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Moje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Nejnovější recepty
Bazalková pomazánka
Přidáno před 48 minutami
Frgály raz dva
Přidáno před 6 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 9 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 12 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 1 hodinou
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 1 hodinou
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Mirek22 před 2 hodinami
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 2 hodinami
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
jejeje před 3 hodinami
Krupicová kaše
Chipmunks před 3 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře