Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Vepřová líčka patří mezi oblíbenou surovinu. Doměkka podušená ve vývaru a portském víně je budeme tentokrát podávat s velmi netradiční přílohou. Tou bude květákové pyré s chutí a vůní vanilky. Na talíři pak vše doplníme redukcí z portského vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Moje poznámka
Vepřová líčka a pyré z vanilkového květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26nk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 21 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 23 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 37 minutami
Krkovička z trouby
lunav1 před 2 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 3 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 14 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 15 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 17 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 17 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
olej olivový,
česnek,
cibule,
víno portské,
vývar hovězí,
máslo,
květák,
smetana ke šlehání,
máslo,
lusk vanilkový,
víno portské,
cukr,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře