Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 539 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,20 g |
Tuky | 43,04 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLD6
Moje poznámka
Vepřové v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLD6
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 36 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty na vaření v římském hrnci,
vepřové v římském hrnci,
římský hrnec recepty,
recept na vaření v římském hrnci,
recepty pro rimsky hrnec,
veprove maso v rimskem hrnci,
vaření v římském hrnci,
vepřová plec v řimském hrnci,
vepřové římský hrnec,
plecko v římském hrnci,
římský hrnec vepřové,
veprova v rimskem hrnci,
vepřové plecko recepty,
nejlepší recepty na vaření v římském hrnci,
vepřové v hrnci,
řimsky hrnec s recepty,
vaření v římském hrnci recepty,
vepřové v trubě,
římský hrnec,
jak se vaří v římském hrnci
Suroviny:
plecko vepřové,
švestky sušené,
zázvor čerstvý,
jablko,
pórek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (11)