Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iljusa Iljusa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuře očistíme, opláchneme, stáhneme z kůže. Naporcujeme. Já vyřezávám ještě páteř včetně biskupa (kosti a kůži možno použít na vývar). Krok 2: Do nádoby PH vložíme nakrájenou cibuli, jarní cibulku, rajčata, papriky. Na zeleninu položíme naporcované, osolené, okořeněné kuře. Nepodléváme. Krok 3: Hrnec zapneme na 3 hodiny High. Servírujeme se zeleninovou přílohou a celozrným pečivem.

Zveřejněno 26. 10. 2009

Poznámka autorky Iljusa

Tím, že z kuřete odstraníme kůži (proto Predátor) vznikne VELMI dietní pokrm, téměř bez tuku. Tím, že vaříme v pomalém hrnci šetříme čas, jídlo je velmi chutné, není potřeba jej podlévat, můžete se věnovat jiným činnostem ;-)

Pokrm jde samozřejmě připravit i bez PH, zakryla bych velmi pevně alobalem peč. nádobu a pekla bych kratší dobu, bude asi potřeba podlévat :-(

Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8Q1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře "Predátor" v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8Q1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

;-)

Iljusko, jako čerstvý nadšenec PH jsem dnes "spáchala" Tvoje kuřátko.Bylo výborné a šťavnaté, stejně jako hovězí z PH u nás určitě nebylo naposledy.:yes:

vypadá to dobře hned zítra vyzkouším :yes::yes::yes:

Též jsem se musela ponaučit co je to pomalý hrnec a vypadá to dobře.

Lubino(neregi.)jukni sem-třeba ti to pomůže v orientaci http://www.mujmultimarket.cz/infobox/pomaly-hrnec-...;-).

co je pomaly hrnec?tlakovy????????????ked ja tomu este moc nerozumiem,ja sa tu od vas zeny ucim.....;-)

Iljušo - :yes::-p +

Iljušo, já zmíněný pomalý hrnec nemám, využívám např. římský hrnec. Ale svléci kuřátku kůži, to by mi rodina neodpustila:-)) Ale vím, že skrz tuku i cholesterolu je to nutné;-):yes:

Iljušo, ani jsem netušila, že dělám predátora :-D:-D, dělám prakticky úplně stejně - nemám PH, ale dávám do trouby, zakryju alobalem a pomalu peču cca 1 hod. Nepodlévám, díky zelenině je šťavnaté...tuhle praxi jsem zíslkala díky jinému receptu zde (guláš bez míchání v toubě) a zjistila jsem, že to skvěle funguje!!!Někdy přidávám i pár růžiček brokolice, květáku.Ale vždycky hodně rajčat a paprik!!!:-p:-p:yes: Nařídím minutku a teprve po 50 minutách se jdu podívat, jestli to něco nechce ;-)

:yes::yes::yes:

:-p:yes::yes:+ (A ten název - :-D:-D:-D )

Tématické fráze:
kuře v pomalém hrnci, pomalý hrnec kuře, kuře v hrnci, kuře na paprice v pomalém hrnci, kuře na zelenině v pomalém hrnci, vaříme v pomalém hrnci, kuře z pomaleho hrnce, kuře pomalý hrnec, pokrmy z kurete, pomalý hrnec recepty, kuře v pomalém hrnci recept, recept na kuře v pomalém hrnci, výborné recepty pomalý hrnec, pomalý hrnec recepty kuře, recept kure v pomalem hrnci, kuře v ph, kuře v pomalém hrnci, recepty v pomalem hrnci, pomaly hrnec výborný recept, kuře po švédsku

Suroviny:
kuře, cibule, cibulka jarní, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, koření na kuře

Přidat fotografie receptu