Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 322 kJ /
1 033 kcal
Bílkoviny115,35 g
Tuky48,92 g
Vláknina5,89 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 4,65 g
Sůl10,98 g
Sacharidy22,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovadzie maso nakrajame na rezanceky, papriku ocistime a nakrajame na tenke pruzky, cibulu nakrajame na kolieska. Krok 2: Wok rozohrejeme na velmi vysoku teplotu a oprazime na nom nasucho sezam 1-2 minuty. Krok 3: Vyberieme ho a dame bokom. Do woku pridame olej a ked je rozpaleny vlozime nan maso a opekame ho 2 - 3 minuty zo vsetkych stran, aby bolo na povrchu opecene. Krok 4: Pridame papriku a papricku a prelisujeme cesnak a pokracujeme v opekani este asi 2 minuty. Do woku prilejeme sherry a sojovu omacku a cibulku. Nechame varit na slabom ohni za obcasneho premiesania 1 minutu. Krok 5: Opecenu cesnakovu hovadzinu premiesame s uvarenymi cestovinami, posypeme sezamovymi semienkami a ihned podavame.

Zveřejněno 7. 1. 2010

Poznámka autorky vybusna

zdroj/ Kniznica sefkuchara

pred koncom opekania som pridala par kvapiek horucej vody...pripadalo mi to trosku suche.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8x5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8x5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

To vypadá hodně dobře:-p:-p;-). :-!:-)):yes::yes::-K +11

Určitě velmi chutné jídlo a fotky jsou fat krásné:yes:+10.

jipak:-D...tak to budem rada...a hlavne vsetko odfot, zaregistruj sa a pridaj fotecky....budem sa tesit.

Výbušná,zrovna jsem si uvědomila,že hovězí jsme neměli pěkně dlouho. A protože mám docela malinkatou protekci v masně,tak to doufám nebude ze "starého vola" a bude pěkně měkoučké.
Už se těším na mňamku. :-p:yes:

vybusna, souhlasím s Tebou, že pokud je "kvalitní" maso jde vše:-)a je pravdou, že steaky jsou také hned hotové, od toho jsou to minutky, máš pěkné lákavé foto:-p:yes:9.bodík letí:-K

ale samozrejme bibi zeby to islo z hocicoho urobit, ja som prave premyslala, ze toto jedlo by slo urobit aj zo zeleniny...napr. z cukyny, mrkvy...rozumies?..tam by sa ale muselo trosku davat pozor pri ochucovadlach...neviem ci by nebolo tej sojovky vela.

Výbušná, vypadá to víc než dobře ajá, jak se znám bych musela mít šťávy víc(nemáme rádi suchá jídla),ale s tím hovězím masem bych asi měla problém, vidím to tak na svíčkovou-co se týče masa a to je drahý jak...no ani to neřeknu. Šlo by to i z jiného masíka:-?asi ano viď. I tak ti dávám boda, protože to bude chutnat:yes:

thomass...v prvom rade musi byt dobre maso a nakrajane na male hranolceky..uz nemali v obchode pekne maso v kuse, tak som kupila platky na zavitky...co byvaju uz hotove narezane...tie su max. 3mm hrube a tie som krajala na rezance...a uz to nikdy viacej neurobim, pretoze sa mi to maso velmi prepieklo a bolo to suche...preto som musela na zaver doplnit trosku tekutiny.ved aj steak ked robis, tak das kus peknej hovadziny na panvicu a opekas max 3 minuty z jednej a 3 minuty z druhej strany. pokial nie je stary vol tak minutky sa v pohode robia z hovadzieho a je to stavnate a krehke maso

Krásne! Závidím!;-)+

není 10 minut přípravy na hovězí maso málo? je měkké? Vypadá to moc hezky :yes:+5

:-p:-p

To vypadá výborně :yes: Já se hovězího do číny trochu bojím, že to nebude měkké :-O

variel...thank you very much ;-)

takové asijské věcičky můžu:-) bod for you:-)

:-K:-K Krása. Maso vypadá báječně . Fotky krásné jako :yes::yes::-Dvždy.

Já dávám druhý bodík, určitě je to velká dobrota:-p a fotky jsou nádherné :yes::-)

Výbušná:-)proč nebydlíš blíž;-(?Takové dobrůtky si dáváte a já nic:-(;-):-D.Máš první boďku a jako vždy pochvala za velmi jedlé fotečky:-p:yes:.Bože,voní to až sem...:-p:-p:-p.

Tématické fráze:
smažené hovězí maso, porthaus, smažené hovězí, porthaus recept, hovězí wok, hovězí smažené, hovězí porthaus, recepty wok, hovězí se sezamem, smazeni hoveziho masa, wok hovezi, wok kuchařka, smažený porthaus, jak smazit steak, recepty se sezamem, hovězí maso smažené, recepty-wok, wok top recepty, smažený hovězí porthaus, hovězí porthause

Suroviny:
maso hovězí, semínka sezamová, olej slunečnicový, česnek, paprika, chilli paprika čerstvá, sherry, omáčka sojová, cibulka jarní

Přidat fotografie receptu