Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bujón zeleninový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečená rajská polévka

Pečená rajská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dáme předehřát troubu na cca 180 st., na plech - možno i na pečící papír - dáme nahrubo pokrájená rajčata na plátky, pokrájenou papriku a cibuli na čtvrtky, celou hlavu…

Špenátová polévka s dýní hokkaidó

Špenátová polévka s dýní hokkaidó

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli pokrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Přidáme špenát (dávám rovnou zmražený) a kostičky dýně a zalijeme vroucí vodou. Ochutíme bujonem, prolisovaným česnekem,…

Velikonoční vaječný beránek

Velikonoční vaječný beránek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K Velikonocům kromě špenátu, jidášů a mazance patří také beránek. Pokud však nejste fanoušci těch sladkých pečených, vyzkoušejte tohoto slaného. Vařená vajíčka, zelenina…

Kdaule

30 min

Celer se sezamem a dipem

Celer se sezamem a dipem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Celer pokrájíme na kolečka zalijeme vodou, přidáme bujon a povaříme 5-7 min. Dáme okapat a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme tvarohový dip. Vyšleháme tvaroh se…

Bahula

45 min

Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Za použití několika surovin můžete během chvíle vykouzlit snadnou polévku, do které zužitkujete vypěstované ředkvičky. Polévka vás příjemně zasytí a vy tak nebudete ani…

bublinkahanka

35 min

Masovo zeleninový nákyp

Masovo zeleninový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…

janky3

60 min

Žampionová pohanka

Žampionová pohanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pohanku propláchneme, zalijeme 1.5-násobkem vody, osolíme a přidáme sušené bylinky dle chuti (kdo chce, může přidat i kostku zeleninového bujonu, já se mu ale raději…

Dvojité maso s nivou

Dvojité maso s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vepřové maso naklepu na tenké řízky, osolím a opepřím (kdo chce, může použít své oblíbené koření – na steaky a podobně) Následně si stejným způsobem připravím kuřecí…

1 19 20 21 22 23