Cibulová krkovička
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.Maso zprudka opečeme na oleji. Nejdříve stranou, která není potřená hořčicí, pak z druhé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.Maso zprudka opečeme na oleji. Nejdříve stranou, která není potřená hořčicí, pak z druhé…
Směs masa a zeleniny z pánve je oblíbeným jídlem na všední i nevšední dny. Z kousků vepřového masa můžeme připravit skvělé a chutné ragú, které doplníme rajčaty,…
Krkovice marinovaná v másle a pivu po odležení přes noc získá intenzivní chuť i vůni. Po upečení bude dokonale šťavnatá a měkká – právě díky máslu. V troubě pustí…
Z vepřového masa nakrájíme nudličky, smícháme s kostičkami cibule, sójovou omáčkou, hořčicí, česnekem, paprikou a necháme 30 minut odležet.Na oleji opečeme plátky…
Vepřová krkovice v majonéze přináší jedinečnou kombinaci lahodného masa a bohaté majonézové omáčky. Tento pokrm spojuje šťavnatou a měkkou krkovici s křupavým povrchem a…
Maso pečené se sterilovanou zeleninou, kdy každá rodina má oblíbenou jinou skladbu zeleniny, ale výsledek je podobný. Ochucené propečené maso ve sladkokyselé až pikantní…
Šťavnatá pečená krkovice, doplněná sladkými jablky a cibulí, je lahodné spojení chutí, které potěší každého milovníka dobrého jídla. Skvělý tip na slavnostní oběd i…
Maso lehce naklepeme a nařízneme okraje. Smícháme olej s česnekem a kořením. Necháme odležet, třeba do druhého dne.Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka z obou stran…
Kapustu si nakrájíme na nudličky, jako krájíme zelí, cibuli na malé kousky, slaninu na menší čtverečky, maso na proužky. Do hrnce dáme sádlo se slaninou, necháme jí…
Krkovičku mírně osolíme, opepříme a jemně posypeme práškovým česnekem. Předehřejeme troubu na 250°C.Do menšího pekáčku dáme olej a vymažeme. Do něj pak položíme plátky…
Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, poklademe plátky salámu, na něj dáme po dvou plátcích slaniny, položíme kysaného zelí, zelenou cibulku,…
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa…
Pekáček plný dozlatova upečené krkovičky na slanině a cibuli s pořádnou dávkou šťavnatých hlaviček růžičkové kapusty a brambor. Na tento úžasný podzimní pokrm budete…
Plátky masa si nejdříve tak 1/2 hod. před pečením namarinujeme smíchaným gril. kořením, pepřem, olejem a na plátky pokrájeným česnekem. Maso poklademe do pekáčku,…
Řízky naklepeme, osolíme, pomažeme prolisovaným česnekem po obou stranách a obalíme v mouce smíchané s grilovaným kořením. Půlku cibule nakrájíme na měsíčky. Na plech…
Příprava masa v hliníkové lorně je originálním způsobem jak připravit pokrm na grilu. Maso z jednoho pekáče tak bude měkké, lehce zauzené a krásně vonět kouřem. Jako…
Opravdu pečlivě a pomalu připravovaná krkovice je krásně šťavnatá. Samozřejmě nesmí chybět zelí, příjemně vonící po rozmarýnu. Odměnou za vaši trpělivost vám bude pokrm…
Brambory nakrájíme na čtvrtky, slaninu na kostičky, cibuli na větší kostičky a mrkev na větší špalíky. Nádobu PH vytřene olejem (víc nedáváme) a vložíme brambory,…
Plátek krkovičky je zprudka orestovaný na olivovém oleji a k němu se podává smetanová omáčka s hříbky. Za pár minut je hotovo a s hranolky nebo vařeným bramborem si…
Mouku s vejci pěkně vypracujeme a vyválíme tenkou placku. Mírně usušíme, rozřežeme na čtverečky a 10-15 minut vaříme v dostatečném množství vody do které přidáme sůl a…
Krkovičku nakrájame na rezne, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme.Na dno kuchty vložíme na tenké plátky nakrájanú slaninu a na kolieska nakrájanú 1 cibuľu.Na tento…
Vepřové maso naklepeme, okořeníme a postupně naklademe zbytek surovin-(papriku na kostičky, cibuli na měsíčky, slaninu na kostičky a tvarůžky také na kostičky).…
Oba druhy masa kuchyňsky upravíme a po stranách nařízneme. Naložíme přes noc do marinády (z výše uvedených surovin).Druhý den maso okapané od marinády zprudka…