Krkovička v cibulovo-pivní marinádě
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem.…
Příprava masa v hliníkové lorně je originálním způsobem jak připravit pokrm na grilu. Maso z jednoho pekáče tak bude měkké, lehce zauzené a krásně vonět kouřem. Jako…
Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a přilepíme z každé strany plátek slaniny. Pokud bude slanina menší, dáme dva plátky z každé strany.Řízky…
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji z obou stran. Opečené maso vyndáme stranou na talíř a přikryjeme miskou.Na vypeku…
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Rozpálíme pánev, dáme sádlo a ihned přidáme maso. Zprudka opékáme za občasného míchání, až má maso ze všech stran…
Plátky osolíme, opepříme a opečeme na oleji s máslem. Přidáme provensálské koření, podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Mezi tím si uvaříme těstoviny. V zapékací míse…
Z bůčku stáhneme kůži a vyjmeme kosti. Pečlivě očistíme všechno maso od blan. Kůži, kosti a ořez z masa dáme vařit do menšího množství čisté vody, nesolíme a vaříme do…
Šťavnatý kus masa udělá na talíři vždy parádu. Pokud znáte fígle, jak ho dobře upravit, vystačíte si s jednoduchým dochucením, abyste chuť masa nepřebili. Krkovička…
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho…
Maso naklepeme, osolíme. Smícháme jogurt s prolisovaným česnekem (můžeme také trochu osolit, jak kdo má rád slané). Na dno misky rozetřeme trochu jogurtu, dáme…
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme solamylem. Na pánvi s olejem restujeme na kolečka nakrájenou cibuli a přendáme ji do pekáčku. Pak opečeme krkovici z…
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku. Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme…
Krkovičku nakrájíme na kostičky o straně 1 cm, cibuli jemně nakrájíme a všechny ingredience kromě sádla promícháme. Necháme uležet do druhého dne a potom zprudka…
Maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy. Na maso si dáme koření - sůl, pepř, grilovací koření, 3 lžíce oleje a promícháme. Nudličky obalíme v hladké mouce.Na oleji…
Maso nakrájíme na malé kostky a v misce promícháme s kořením a lžící oleje. Necháme 1/2 hodiny odležet. Na oleji osmahneme cibuli a přidáme maso, opečeme a přilijeme…
Kotlety i krkovici po stranách nakrojíme a přes folii naklepeme. Osolíme a hustě potřeme hrubozrnnou hořčicí. Posypeme cayenským pepřem a zakápneme olejem. Dáme na noc…
Vezměte kastrol nebo pekáček, všechny suroviny nakrájejte na přiměřené kousky jako na špíz a dejte do toho pekáčku a strčte do trouby na 180°C zahřáté.Asi za 35 minut, i…
Ochutnejte delikatesu z divočiny - kančí krkovičku na karamelizované cibuli a česneku s pikantní hořčicí, pomalu dušenou v pomalém hrnci. K tomuto šťavnatému masu…
Krkovici osolíme, poprášíme paprikou a posypeme tymiánem.Ve vhodné nádobě rozpustíme máslo, na něm orestujeme cibuli, na kousky nakrájenou zeleninu včetně rajčat,…
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s…
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho. Cibuli nakrájíme na kostičky. Suroviny na marinádu důkladně promícháme, přidáme utřený česnek, masové nudličky promícháme s…
Maso zlehka naklepeme a naložíme do oleje rozmíchaného s kořením. Necháme marinovat přes noc, ale stačí i 2 hodiny. Solím až hotové, podle chuti. Zprudka opečeme z…
Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme sladkou paprikou. Kysané zelí překrájíme, přidáme na kostičky nakrájenou šunku, promícháme a hrst dáme na každý osolený,…
1.Nejdříve si nakrájíme zelí na hrubší nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, promícháme a necháme odležet (zelí sedne, zmenší objem). 2.Dále si nakrájíme…