Nekynuté lívance
Recept ještě nebyl hodnocenRychlé a snadné lívance bez kynutí jsou výborným tipem na víkendovou snídani. Připravují se hned po umíchání těsta a dozdobit je můžete čerstvým ovocem i kopečkem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlé a snadné lívance bez kynutí jsou výborným tipem na víkendovou snídani. Připravují se hned po umíchání těsta a dozdobit je můžete čerstvým ovocem i kopečkem…
Pokud mezi vaše oblíbené sladkosti patří tyčinky Kofila, pak musíte vyzkoušet tyto řezy, s lahodným krémem a šlehačkou na povrchu. Jsou sice náročnější na přípravu, ale…
Vánoční oříškové koláčky jsou jemné a voňavé cukroví, které k svátkům neodmyslitelně patří. Křehké těsto a lahodná oříšková náplň vytvoří dokonalou kombinaci, která…
Lehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce - to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Těsto plné rozinek, kandovaného ovoce a mandlí, to je tvarohová štola bez kynutí. Příprava není nikterak složitá, ovšem po upečení je nejlepší štoly zabalit do alobalu a…
Dort s jahodami, nebo jiným sezónním ovocem, vyskládaným na pudingovém základu, schovaný pod vrstvou želatiny. To je výsledkem, pokud se budete držet našeho receptu.…
Na horké letní dny se hodí odlehčené moučníky plné ovoce. Jedním z nich je i tento se želatinou. Korpus je z nadýchaného piškotu, který doplní oblíbený džem a lahodný…
Vohrnoušky, tradiční pochoutka z kynutého těsta s náplní, jsou ideálním spojením jemného, nadýchaného těsta a lahodné náplně. Tento klasický dezert může být plněn…
Pro domácí pekárnu: Všechny suroviny na těsto dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak suché, droždí nahoru na mouku) a použijeme program Těsto. Ručně nebo s…
Sezóna cuket je v plném proudu, a tak se hodí mít po ruce dostatek receptů, jak ji zužitkovat. Upečte si s námi cuketový moučník s tvarohem a brusinkami, který je…
Doma pečený moučník patří neodmyslitelně k víkendovému odpoledni. Příprava kynutého těsta v domácí pekárně je téměř bez práce, po vykynutí stačí rozválet, potřít náplní…
Šťavnatý a vláčný korpus tvoří základní suroviny a k tomu navíc nastrouhaná mrkev a jablko, mezi nimiž křupou kousky nasekaných ořechů. Tvarohový krém dodá jemnost a…
Nadýchané kynuté těsto je základem pro dokonalé moučníky. Pokud máte rádi výrazné kombinace, jistě nepřehlédněte tento recept. Sladké švestky zkombinujte s makovou…
Makové řezy, jejichž základ je tvořen korpusem bez mouky, můžete lehce přetvořit na bezlepkový dezert tím, že v drobence nahradíte mouku například moukou mandlovou,…
Snadný jablečno-makový dezert vás překvapí svou vláčností. Peče se obráceně, jablka jsou tedy na dně a na ně se vrší dvě vrstvy těsta, maková a světlá. Po upečení se…
Pomalu se blíží podzim a s ním přichází také ruku v ruce čas sklizně jablek, která nejčastěji využíváme do různých moučníků. Kynutá buchta s tvarohem a jablečnou náplní,…
Dýně jsou opravdu všestranně kuchyňsky využitelné plodiny. Můžete je zkusit i ve formě noků, či knedlíčků, které jsou nejen dobré, ale i chutné a hezky barevné. Noky,…
Muffiny s přídavkem dýňového pyré jsou vláčné a přímo se nabízejí k zakousnutí. S kousky vlašských ořechů a dozdobené na povrchu jsou ještě zajímavější. Vyzkoušejte je.…
Pelmeně jsou původem tradiční pokrm východních zemí. Zpravidla jde o plněné knedlíčky či taštičky masovou směsí. V tomto receptu je naplníme mletým masem a po uvaření…
Voňavé dýňové dortíky ochucené výrazným kořením s lahodným krémem z mascarpone a tvarohu vás naladí na podzimní náladu. Krém stačí poprášit skořicí, nebo je můžete…
Recept na americké perníčky určitě uvítají ti, kteří mají problém s trávením mléka. Použití rostlinného produktu umožní konzumovat perníčky i lidem s bezlaktózovou…
I obyčejná vánočka dokáže svojí chutí potěšit naše ústa. Kombinace vláčného těsta, rozinek a mandlí, je nedílnou součástí nejen snídaně o vánočních svátcích, ať už…
Výborný recept na štolu s přídavkem špaldové mouky, fruktosy a obilného mléka. Upečenou štolu nechte před Vánoci rozležet, protože jedině tak se v ní krásně prolnou…
Měkkou Heru uhněteme s moukou, kypř. práškem, cukrem a žloutky na jemné těsto. Plech vymažeme tukem, vysypeme moukou a těsto buď rozválíme, nebo rukama roztlačíme pole…
Žabka otevřela další dvě nové prodejny
„Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent