Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Recept ještě nebyl hodnocenDo nádoby na rýži dáme rýži a zalijeme vývarem ze 1/4 kostky masoxu a 75ml vody. Na druhé patrpo dáme plátek osoleného, opepřeného filetu, posypeme bazalkou a paříme 12…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do nádoby na rýži dáme rýži a zalijeme vývarem ze 1/4 kostky masoxu a 75ml vody. Na druhé patrpo dáme plátek osoleného, opepřeného filetu, posypeme bazalkou a paříme 12…
Pangase trochu osolíme, pokapeme citronem, necháme chvilku odležet, potom uvaříme (já vařila v mikrovlnce 4 min.), necháme vychladnout. Mrkev a celer také uvaříme,…
Filety z Pangasia (stačí částečně rozmražené) z obou stran osolím a opepřím. Pokladu na hlubší plech a zakapu trochu olejem. Dále filety poleji citronovou šťávou.…
Filety a sýr si nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Celý špíz z obou stran mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením a obalíme v trojobalu,…
Rybu necháme rozmrazit, osušíme a rozkrojíme na 2 - 3 cm proužky. Osolíme z obou stran a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na hranolky, dáme na rybu a zavineme do rolky…
Filety z pangasia umyjeme,dobre osušíme a obalíme v cestíčku. cestíčko:mlieko vymiešame s vajcom,pridáme bylinky,karí korenie, vegetu a múku v takom množstve,aby nám…
Filety osolíme a jemne okoreníme bielym mletým korením. Na panvici na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak a pridáme na kocky narezané paradajky. Krátko…
Ryby si podélně rozkrojíme a uděláme z nich 2 delší pruhy. Každý z nich osolíme, posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem. Śunku také podélně rozkrojíme a naklademe…
Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme, posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce. Na pánvičce si rozehřejeme máslo a pangasia…
Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Rybu…
Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou. Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s…
Na pekáčku, ve kterém budeme péct rybu, zpěníme na oleji nakrájenou cibulku, rozsekaný česnek, petrželku a oregano.Na to rozložíme rozmrzlé, osolené a pocitronované…
Rybu necháme trochu rozmrazit. Poté ji nasolíme a pokapeme citrónem, nebo citrónovou šťávou, podle chuti opepříme a posypeme provensálským kořením. Na pánvi na trošce…
Filety rozkrojíme na menší porce, osolíme a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Potom narovnáme na dno pekáčku, na každou porci dáme dáme lečo i se šťávou…
Do vařící vody dáme bobkový list, kuličky koření, očištěnou mrkev s celerem a na mírném plameni vaříme pod pokličkou 15minut. Poté zeleninu vybereme, dáme stranou, do…
Kuskus nasypeme do misky, zakápneme olivovým olejem, zalijeme vařícím vývarem a přikryjeme, můžeme občas promíchat. Rybu osušíme a nakrájíme na kousky, osolíme,…
Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu. Filety pangase osušíme a potřeme z obou…
Nejdřív si uděláme omáčku, ta je asi nejpomalejší na přípravu. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji vývarem a vínem a povaříme. Přilijeme šťávu z citronu a…
Filety si po délce lehce okrojíme do rovna, osolíme, pokapeme citron. šťávou, posypeme kořením (já přidala ještě trošku čerstvého tymiánu) a po délce pomažeme…
Pangase osolíme a opepříme. Na pánvičce ho opečeme ze všech stran na trošce oleje. Zvlášť si připravíme omáčku. Rozpustíme máslo, přidáme mouku, osmahneme a zalijeme…
Každý filet rozkrojíme / příčně / na dvě části. Pomocí papírové utěrky je vysušíme. Pokapeme citronem, osolíme, opepříme. Na jednu půlku dáme nahrubo nastrouhaný sýr, /…
Filety protáhnout v polohrubé či hrubé mouce, z přísad udělat těstíčko a filety tím napatlat a ihned smažit.
Filety z pangasia očistíme, prosolíme, prokapeme citronovou šťávou, prosypeme kořenovou zeleninou a vložíme na 10 minut do rajského protlaku. Mezitím si odebereme dva…
Filé z pangase pokapeme citrónovou šťávou, trochu osolíme, okořeníme kmínem, tymiánem a posypeme čerstvým nasekaným koprem. Necháme 20-30 min odležet. Pak opečeme po…