Vepřové kostky na argentinském koření
Recept ještě nebyl hodnocenMaso očistíme a nakrájené na větší kostky dáme do uzavíratelné misky. Přidáme argentinské koření, olej, důkladně promícháme a uzavřené uchováme 30-60 minut v chladu.Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso očistíme a nakrájené na větší kostky dáme do uzavíratelné misky. Přidáme argentinské koření, olej, důkladně promícháme a uzavřené uchováme 30-60 minut v chladu.Do…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust.Zeleninu očistíme a papriku nakrájíme na proužky, cuketu na půlkolečka, cibuli na měsíčky, rajčata přepůlíme a česnek nasekáme…
V kastrole rozehřejeme trochu oleje, přidáme malé kostičky slaniny, chvíli ji opékáme, přisypeme nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit, přidáme maso pokrájené na menší…
Šťavnaté plátky krkovičky jsou doměkka dušené v zeleninové omáčce, výrazně dochucené sladkou i uzenou paprikou. Sytý hlavní chod, který skvěle chutná nejlépe s knedlíkem…
Do většího hrnce dáme 1 lžíci sádla a orestujeme cibuli nasekanou nahrubo a kolečka mrkve.Přidáme ostatní očištěnou, nakrájenou zeleninu, pasty, promícháme a zalijeme…
Pokrm inspirovaný mexickou kuchyní. To jsou tyto chilli fazole s cizrnou a klobásou. Jde o velmi snadný a rychlý pokrm, kdy ze suroviny vytvoříme hustou pikantní omáčku…
Saláty pokrájíme nebo natrháme, jak je kdo zvyklý.Fenykl a řapíky celeru nakrájíme na tenké proužky a cibulku na kolečka.Vše promícháme a můžeme přidát cherry rajčátka…
Kombinace uzeného kuřete, žampionů, sýra a bylinek je prostě skvělá. Přidejte k tomu ještě pikantní, zeleninovou omáčku a kuskus ovoněný bylinkami a výtečné jídlo je na…
Tato omáčka se skvěle hodí na osmažené kuřecí maso, je vynikající s těstovinami, hranolky i rýží. Můžete ji připravit i k vepřovému masu, její neodolatelná chuť a vůně…
Drůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…
Jednoduchý slaný koláč s výbornou náplní z patisonu a hlívy ústřičné můžeme jíst teplý i studený. Náplň je díky paprikové pastě lehce pikantní. Po upečení koláč posypeme…
Možnost nakoupit jen žádanou část drobů je výhoda, pokud si chcete doma připravit jejich lahůdkovou úpravu. Zkuste kuřecí žaludky podle tohoto receptu. Měkké a dobře…
Šťavnaté kousky trhaného kuřecího masa doplní jemná rajčatová omáčka. Podávaná s oblíbenými těstovinami se stane jistě pravidelně připravovaným pokrmem u vás doma. Při…
Špízy anticucho jsou tradiční peruánské špízy, které nabízejí výjimečnou kombinaci chutí. Při přípravě se využívá marináda z paprikové pasty Ají, která dodává masu…
Tento pestrý pokrm spojuje křehkost paprik a jemnou chuť cukety s výrazným nádechem pikantní omáčky. Skvěle se hodí jako hlavní chod nebo příloha, která oživí každé…
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl
Největší evropské koblihy jsou ty polské s názvem paczki: Plněné pudinkovým krémem s vaječným likérem nemají chybu
Vyzkoušeli jsme knedlíky z pražského Knedlína. Jeden stojí 69 Kč a kromě sladké klasiky nabízejí i s krevetami