Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Myslivecký guláš

Myslivecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle rozškvaříme 3 plátky slaniny, přidáme pokrájenou cibuli, raději více než méně, já dávám 3 a tu osmažíme do zlatohněda, přidáme lžíci cukru a karamelizujeme.Do…

Jehněčí kýta  na smetaně

Jehněčí kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdříve zprudka opečeme ze všech stran v hlubší nádobě (vhodné do trouby) prošpikovanou jehněčí kýtu. Dáme stranou. Na másle orestujeme cibuli, všechnu omytou a…

Králík pečený

Králík pečený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve králíka omyjeme a naporcujeme.Poté dáme do většího pekáče olej, nakrájíme cibuli na vetší měsíčky, přidáme nakrájený česnek, položíme králíka, kterého okořeníme…

Evica

120 min

Rybí salát z kapra

Rybí salát z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pokud jste milovníci rybího salátu, máme pro vás tip na jeho přípravu. Filety z kapra, zbavené kůže, nakrájené na kostičky a marinované v nálevu smíchejte s oblíbenou…

Vývar do zásoby

Vývar do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na přípravu můžeme použít kuřecí skelet a křídla, která nám zbydou po naporcování kuřete, nebo si přímo koupit směs z kuřete na polévku. Kuřecí křídla mají super poměr…

happy.lenulka

195 min

Haše z vepře

Haše z vepře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo…

Fakira

208 min

Kančí po cikánsku

Kančí po cikánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…

JanaDorazinova

100 min

Silný slepičí vývar

Silný slepičí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Slepici opláchneme a rozporcujeme ji na jednotlivé díly (křídla, stehna, prsa, krk). Zeleninu též očistíme a opláchneme.Do hrnce se studenou vodou vložíme skelet slepice…

Pista22

240 min

Vývar z kostí a žebra se zeleninou

Vývar z kostí a žebra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové kosti a vepřové žebro vložíme do vody a necháme zavařit. Shora odstraníme pěnu a sraženiny, přidáme sůl, koření, očistěnou zeleninu, libeček a pozvolna dále…

Ivace64

150 min

Kuřecí nudlová polévka

Kuřecí nudlová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Domácí kuřecí nudlová polévka je osvědčenou klasikou, která dokáže zahřát a zklidnit nejen žaludek, ale i duši. Voňavý kuřecí vývar s jemnými nudlemi, kousky šťavnatého…

lucie2211

80 min

Rybí salát z cejnů

Rybí salát z cejnů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vykuchané cejny zbavíme hlavy a šupin. Uvaříme pomalým varem ve slané vodě do měkka. Než zchladnou, tak z nich opatrně seškrábneme kůži. Do nádoby dáme na dno nakrájenou…

Zelňačka podle "starýho" Habany

Zelňačka podle "starýho" Habany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Výborná hustá zelňačka, která v tomto počasí zasytí a zahřeje. Je plná kysaného zelí, brambor, klobásky a koření a nakonec zjemněná zakysanou smetanou. Barvu získá díky…

casino

60 min

Boršč - trochu podle mě

Boršč - trochu podle mě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme přidáme bobkový list, hřebíček, pepř a nové koření.Vaříme asi hodinu, podle kvality masa.Mezitím zvlášť uvaříme červenou…

aanet3

120 min

Domácí uzená makrela

Domácí uzená makrela

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hod.při + - 60 stupních

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

1 5 6 7 8 9 33