Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová plec pečená na halali

Vepřová plec pečená na halali

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravíme si větší hrnec, do něj na kostičky nakrájíme špek a nalijeme olej. Rozpálíme, až se špek mírně začne škvařit. Mezitím si prošpikujeme maso a osolíme a…

Ivusa

120 min

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V hrnci na rozpuštěném másle s olejem necháme dosklovata osmažit pokrájenou cibuli. Během smažení přidáme rozvonět koření. Poté zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku…

StefanieB

70 min

Slavnostní huspenina

Slavnostní huspenina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Huspenina z vepřového masa a zeleniny chutná skvěle s cibulí, octovou zálivkou a chlebem. Můžete ji připravit jako chuťovku k pivu, nebo když vaříte vepřový vývar a…

Handour

30 min

Vepřové srdce na kari

Vepřové srdce na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka.V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a…

Svíčková na smetaně  II Videorecept

Svíčková na smetaně II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčková omáčka má poněkud zavádějící název, ale to jí nebrání v tom, aby patřila mezi jedno z nejoblíbenějších jídel českých rodin. Možná patříte mezi kuchařky, které…

maris

170 min

Domácí  utopenci

Domácí utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Do hrnca dáme všetky ingrediencie na nálev a necháme prevariť. 2. Špekačky narežeme po dĺžke až ku koncu (nie prerezať !). Cibuľu nakrájame na kolieska a 2-3…

Shukvacik

60 min

Kapustnica - sobášnica

Kapustnica - sobášnica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nasekanú cibuľku opražíme na oleji, pridáme kyslú kapustu i so šťavou, soľ, celé čierne korenie a do polomäkka dusíme. Pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Tesne pred…

Silný slepičí vývar

Silný slepičí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Slepici opláchneme a rozporcujeme ji na jednotlivé díly (křídla, stehna, prsa, krk). Zeleninu též očistíme a opláchneme.Do hrnce se studenou vodou vložíme skelet slepice…

Pista22

240 min

Zadělávané kuře

Zadělávané kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omyté maso opečeme na trošce oleje z obou stran, aby se zatáhlo. Zalijeme vodou, jen aby bylo maso ponořené. Přidáme očištěnou zeleninu, koření a vaříme do změknutí masa…

mika59

75 min

Kuřecí kaldoun

Kuřecí kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Skelety a drůbky (krky, žaludky...) uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou, kořením a oloupanou cibulí, zbavené jen vrchní slupky. Během vaření sbíráme pěnu.…

recepty73

180 min

Sušená rajčata v olivovém oleji

Sušená rajčata v olivovém oleji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Domácí sušená rajčata naložená v olivovém oleji mají široké použití, zejména v italské kuchyni. Výborně se hodí k těstovinám i na ozdobu hotových jídel. Olej nevyhazujte…

anicka123

320 min

Babiččina fazolačka

Babiččina fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Recept na polévku, která zasytí i početnou rodinu. Připravíme ji z uzených žeber a fazolí, zjemníme smetanou a dochutíme kořením. Na přípravu nám sice trochu času zabere…

k.radulka

140 min

Pikantní dršťková polévka

Pikantní dršťková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dršťková polévka patří mezi tradiční české pokrmy a připravuje se v mnoha variantách. Tato je pikantní a skvěle dochucená, vývar je posilněn morkovou kostí a kořenovou…

mika59

130 min

Kapří pečenáče

Kapří pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří maso se hodí pro všechny typy kuchyňské přípravy sladkovodních ryb. Na pečenáčích z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat…

trebonskykapr

40 min

Kořeněný králík se švestkami

Kořeněný králík se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí stehna naložíme na 24 hodin do směsi červeného vína, lžíce octu, několika celých pepřů, špetky tymiánu a 2 bobkových listů.Na rozpáleném oleji maso lehce opečeme…

Domácí uzená makrela

Domácí uzená makrela

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hod.při + - 60 stupních

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bažantí stehýnka pečlivě odblaníme a zbavíme nežádoucích kousků popř. tuku a zbytků opeření.Omyjeme, naskládáme do mísy, osolíme, zalijeme olivovým olejem a necháme…

Roxana

60 min

Bílá hříbková omáčka

Bílá hříbková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do 2 l vody dáme vařit jemně nakrájenou cibuli. Bobkový list, nové koření a pepř vložíme do plátěného pytlíčku, zavážeme a dáme vařit k cibuli. Zatímco se cibule a…

Kocmax

30 min

1 6 7 8 9 10 34