Skopové maso a Ia Dárius
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
Maso očistíme a nakrájené na větší kostky dáme do uzavíratelné misky. Přidáme argentinské koření, olej, důkladně promícháme a uzavřené uchováme 30-60 minut v chladu.Do…
Oháňku prudce osmahnu na sádle ze všech stran.Poté zaliji vodou, vložím cibuli a česnek, osolím a okořením.Poté přivedu k varu a pomalu na mírném ohni vařím 2 hodiny …
Zeleninu očistíme, fenykl nakrájíme na měsíčky, cuketu na kostičky, pastiňák na kolečka a karotku dáme celou.Nakrájenou zeleninu dáme do pekáče, na ni vložíme osolená a…
Oháňku prudce osmahnu na sádle ze všech stran.Poté zaliji vodou, vložím cibuli a česnek, osolím a okořením.Poté přivedu k varu a pomalu na mírném ohni vařím 2 hodiny …
Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl…
Bramborový salát není nikdy jen jeden. Každá rodina dá svůj vlastní krk na to, že ten jejich je nejlepší. A není se čemu divit, že s láskou a nostalgií připravují…
Ke grilovanému masu lehce připravíte přílohu ze směsi oblíbené sezónní zeleniny s ochucením na kyselo. Jistě se bude hodit i k jinak připraveným druhům masa.
Mrkev, celer, petržel očistíme a nastrouháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky, cibuli a česnek nasekáme najemno. Kapustu nakrájíme na nudličky a…
Žampiony jsou houby dostupné v čerstvém stavu po celý rok. Udělat z nich jemnou polévku je víc než dobrý nápad. Zahřeje a s kousíčky slaniny i orestovanými plátky…
Rychlý, chutný a sytý jarní oběd můžete vykouzlit jen z pár kvalitních surovin. Kombinací voňavého uzeného masa, žemlí, vajíček a kopřiv nebo jiných zelených bylinek…
Poctivá fazolová polévka je velmi oblíbenou polévkou a s kouskem pečiva ji můžeme podávat i jako hlavní chod. Obzvlášť, pokud do ní přidáme kousek voňavé klobásy nebo…
Polévku, jejíž nutriční hodnotu zvýšíte využitím tofu v zavářkových knedlíčcích, si snadno připravíte podle našeho receptu. Po půlhodině přípravy bude stát na stole a…
Cícer umyjeme, namočíme na 12 hodín. Varíme v čerstvej vode, ku koncu pridáme koreňovú zeleninu pokrájanú na kocky.Na oleji osmažíme múku, vypneme, pridáme mletú papriku…
Mrkev, petržel, celer, cibuli a klobásu nakrájíme nadrobno, dáme do hrnce a osmahneme na másle. Zalijeme vodou, k tomu přidáme nakrájené brambory, masox, kmín, sůl,…
Máte-li čerstvé ředkvičky, pak neváhejte a připravte z nich výborný tvaroh. Smetanová chuť tvarohu v kombinaci se štiplavými ředkvičkami spolu perfektně funguje. Nejlépe…
K Vánocům neodmyslitelně patří také rybí polévka. V tomto receptu představujeme vývar z rybích odřezků, zeleniny a koření. Čirý vývar poté doladíme na másle osmahnutou…
S konzervovanou cizrnou se dají připravit různé dobroty, které nezaberou příliš času, ale přitom dostatečně zasytí a dodají spoustu živin. Tyto nočky mohou posloužit…
K Vánocům neodmyslitelně patří také rybí polévka. V tomto receptu představujeme vývar z rybích odřezků, zeleniny a koření. Čirý vývar poté doladíme na másle osmahnutou…
Součástí dobrého grilování jsou také méně známe pochoutky. Kebab z mletého jehněčího masa, příjemně pikantní a zajímavě okořeněný, si zajisté získá pozornost všech…
Dobrá polévka je základ oběda. Z téhle na vás z kedlubno - bramborového základu vykouknou svěže zelené kuličky mladého hrášku. Máslová jíška a použité bylinky polévku…
Tato polévka připravená z uzeného vývaru krásně voní. Přidáme do ní i řapíkatý celer, který připravíme na páře, aby si zachoval vitamíny a svěží chuť. Trochu pikantnosti…
Můžete si vybrat, co vás na talíři osloví více. Zda - li to budou plněné kuřecí prsní plátky ochucené chilli a kari, nebo výborná a jemná zeleninová kaše. Každopádně…