Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bedly v celestýnském těstíčku

Bedly v celestýnském těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Osolenou mouku promícháme s vejcem. Přidáme mléko, dobře promícháme a necháme asi 1/2 hodiny odpočinout. Těstíčko dobře prošleháme a je li husté, naředíme mlékem.…

Studená bylinková omáčka

Studená bylinková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Dva žloutky uvaříme a rozmačkané smícháme se zbylými dvěma syrovými žloutky. Přidáme pepř, hořčici a po kapkách za stálého míchání olivový olej. Dále vmícháme jogurt a…

Bramborové bylinkové knedlíky

Bramborové bylinkové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupané brambory studené nastrouháme nebo horké prolisujeme a necháme vychladnout. Pak si dáme vařit vodu a do brambor vyklepneme vejce, zasypeme krupicí a moukou,…

Zapečené prima večky

Zapečené prima večky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chlebíčkovou veku si nakrájíme, tence namažeme máslem, na máslo lžíci mletého masa, taky natřeme. A pokračujeme plátkem anglické slaniny, pokud je moc dlouhá, dáme půlku…

Bibinka

35 min

Letní kuřecí salát

Letní kuřecí salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, stejně tak pomeranč a ananas. Smícháme a přidáme smetanu, sůl, pepř, citronovou šťávu a nadrobno nasekanou petržel.Lehce promícháme a…

Dooga

15 min

Slaná bublanina

Slaná bublanina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Tenké plátky anglické slaniny vypečeme a osušíme na papírovém ubrousku. Rozložíme na plech vyložený papírem na pečení. Vegetariáni začnou číst až od tohoto místa :-)Na…

Lilkový kaviár

Lilkový kaviár

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lilek podélně rozkrojíme. Na každém řezu jej nařežeme křížem, posolíme a necháme 20 minut vybrečet. Do trouby předehřáté na 200 °C vložíme otřený lilek a necháme…

Segedín z hlívy a zakysanky

Segedín z hlívy a zakysanky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na rozehřátém oleji zpěňte cibuli (kdo chce, tak přidá i bobkový list s novým kořením), přidejte hlívu ústřičnou a společně dobře orestujte do lehce zlatavé barvy spolu…

Madla Novak

30 min

1 80 81 82 83 84 129