Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarská omáčka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

"Langoše" z tvarohu

"Langoše" z tvarohu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Langoše jsou původně maďarské smažené placky z kynutého těsta. Během času doznaly spoustu vylepšení a různých podob. Tyto tvarohové placky se jim podobají jen tvarem a…

mika59

25 min

Tchýnino výtečné kuřecí maso

Tchýnino výtečné kuřecí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí maso se dá připravit na mnoho způsobů. Varianta zapečení v jedné misce je navíc jednoduchá a rychle hotová. Minimum přísad pak dělá tento vskutku bleskurychlý…

Libue

65 min

Salát z Poruby

Salát z Poruby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Všechny suroviny postupně ukládáme do sklěněné mísy, postupně tak, jak je napsáno. Na konec nastrouháme tvrdý sýr.

Maso v tatarce

Maso v tatarce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchý a rychlý recept na přípravu kuřecího masa. Dokonalému spojení chutí pomůže krátké odležení masa v lednici. Zvolit můžete oblíbenou přílohu a výborné to bude…

michaela.lan

16 min

Tortilly skoro jako z KFC

Tortilly skoro jako z KFC

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdříve si připravíme maso. Kuřecí řízky si naporcujeme na medailonky (tak aby to vycházelo kusově na 8 tortil), mírně naklepeme, půlku medailonků posolíme, obalíme v…

Hermelín v mikrovlnce

Hermelín v mikrovlnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vařené brambory dáme na talíř, zakápneme olejem, na ně položíme rozkrojený Hermelín řeznou plochou dolů, potřeme kečupem nebo hořčicí, poklademe cibulí a dáme na 2…

Rychlá hermelínová pomazánka

Rychlá hermelínová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak pro návštěvu? Vyzkoušejte chutnou, a přitom jednoduchou, hermelínovou pomazánku. Tento recept můžete použít k přípravě…

isindy

5 min

Brambůrky z trouby

Brambůrky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pečené brambory jsou vděčnou přílohou nejen ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat u dobrého filmu i samotné. Okořenit je můžete dle vlastního uvážení, nebo…

malinke-kote

40 min

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Domácí pomazánky jsou skvělým řešením rychlé a chutné večeře. Tento recept je z turistického salámu, který spojíme taveným sýrem, hořčicí a tatarkou. Chuťově je výrazná…

cathleen

20 min

Smažená hovězí játra

Smažená hovězí játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hovězí játra opereme, nakrájíme na cca 1cm plátky a obalíme v trojobalu. Smažíme na slunečnicovém oleji do měkka. Potom osolíme a podáváme s hranolky a tatarkou. …

cekrops

90 min

Kefírový langoš

Kefírový langoš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Z části kefíru, cukru a kvasnic připravíme kvásek. Do misky přesejeme mouku, přidáme vejce, cukr a špetku soli. Kvásek nalijeme do pekárny, přidáme zbytek surovin a…

Nejjednodušší česneková

Nejjednodušší česneková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Eidam nastrouháme najemno, přidáme prolisovaný česnek a tatarskou omáčku.Vymícháme do "mazací" konzistence. Není potřeba solit ani pepřit.

Alisi

10 min

Pomazánka z uzeného masa podle Pejli

Pomazánka z uzeného masa podle Pejli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Masová pomazánka z uzeného masa je velice rychlá a jednoduchá pomazánka z pár ingrediencí. Můžete využít zbytky masa, a dochutit třeba ještě kyselou okurkou. Tato…

Pejli

20 min

Tatarkové kuře

Tatarkové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme tatarku s hořčicí a smetanou. Omyté a osušené maso osolíme. Důkladně ho potřeme marinádou, přikryjeme a uložíme do chladna do druhého dne.Hodinku před pečením…

Čertovské kotlety

Čertovské kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké…

pbarva

40 min

Vlašský salát

Vlašský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vlašský salát je naprostá klasika všech lahůdkářských prodejen. Ale můžete si ho snadno připravit i doma. Jen je nutné vše jemně pokrájet nebo stačí i nastrouhat. Navíc…

1 2 3 4 18