Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarská omáčka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborový salát na přání

Bramborový salát na přání

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborový salát, neodmyslitelná součást české kuchyně, je lahodný pokrm, který se často připravuje při slavnostních příležitostech, zejména během Vánoc. Každá rodina má…

yanull

60 min

Bramborové „kotlety“

Bramborové „kotlety“

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Kotlety z bramborového těsta obaleného v těstíčku a strouhance osmažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu, která je pestrá vzhledově i chutí. Servírujeme…

alena-s

60 min

Česneková pomazánka IV.

Česneková pomazánka IV.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sýr si nastrouháme a vymícháme s tatarkou a česnekem. Mažeme na kolečka rohlíků a zdobíme dle chuti, buď klasické jednohubky s klobáskou a okurkou nebo výborné jsou s…

Bulharská pomazánka s hořčicí

Bulharská pomazánka s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rychlá a chutná pomazánka, která se výborně hodí třeba na řádně česnekem potřené topinky, na jednohubky při jakékoliv příležitosti k oslavě nebo jen tak na svačinu s…

duckie

15 min

Pestrý salát z bílých fazolí

Pestrý salát z bílých fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazole scedíme, propláchneme a necháme okapat.Mezitím nakrájíme sýr, vejce, papriku a rajče na kostičky, cibuli na proužky.Smícháme vybrané suroviny na zálivku s hořčicí…

mika59

15 min

Sekaná pikant

Sekaná pikant

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme…

eva hubova

90 min

Salát z kysaného zelí a mrkví

Salát z kysaného zelí a mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kysané zelí propláchneme ve studené vodě, scedíme a nakrajíme,aby nebylo moc dlouhé, mrkev nastrouháme, cibuli a šunku nakrajíme na menší kostičky. Vše zamícháme přidáme…

Andrinka

15 min

Obložené mísy k volbám

Obložené mísy k volbám

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce uvařit natvrdo, vychladit. Odkrojí se spodní část, vydlabat žloutek. Rajčatům odkrojit větší špičku tak, aby z ní bylo možné udělat klobouček na vajíčku. Žloutky…

Salát ,,Sloní žrádlo"

Salát ,,Sloní žrádlo"

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Salát Sloní žrádlo a pomazánka stejného jména se liší pouze strukturou, neboť na pomazánku se salám mele nebo strouhá, ale jinak se používají stejné suroviny. Salát i…

Hamburger

Hamburger

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé housky, šťavnaté maso, zelenina, omáčka. To…

jarda8012

40 min

Pomazánka z kořenové zeleniny

Pomazánka z kořenové zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pomazánky jsou nedílnou součástí naší kuchyně. Podáváme je na snídani, svačinu, večeři, nebo také jako součást slavnostního pohoštění. Tak můžeme připravit třeba tuto z…

stbily

40 min

Krabí salát/salát z krabích tyčinek

Krabí salát/salát z krabích tyčinek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve vodě si uvaříme skoro do měkka mrkev. Mrkev si buď nakrájíme předem nebo až po uvaření a to na drobné kostičky. Mezitím, než se mrkev uvaří, v míse smícháme tatarku,…

Cudla

30 min

Bulharka

Bulharka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pomazánky podáváme nejčastěji na svačinu a k večeři. V této, která nese název "bulharka" se skrývá kombinace výrazných chutí. Základem jsou párky, brambora, okurky a…

Levné langoše

Levné langoše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Běžným způsobem zaděláme kynuté těsto - viz poznámka. Těsto je spíše řidší konzistence. Po zadělání ho necháme vykynout.Můžeme použít i domácí pekárnu, kde se jako první…

Merylas

60 min

Bulharská pomazánka

Bulharská pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle. Přidáme strouhanou okurku, rajský protlak, tatarku, jemně krájenou cibuli. Promícháme.

Maso v tatarské omáčce

Maso v tatarské omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso,nejlépe na noc ,nejméně však na 2hodiny.Pak smažíme poobou stranách.Podáváme s bramborama na každý způsob plus…

alexa111

15 min

1 2 3 4 5 18