Kuřecí plátek s broskví dle Chráněného bydlení
Recept ještě nebyl hodnocenMARINÁDA: Smíchali jsme sojovou omáčku, worchester, tatarskou omáčku, papriku, pepř, sůl, mléko a pořádně to rozmixovali tyčovým mixerem. Poté jsme s jedním klientem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
MARINÁDA: Smíchali jsme sojovou omáčku, worchester, tatarskou omáčku, papriku, pepř, sůl, mléko a pořádně to rozmixovali tyčovým mixerem. Poté jsme s jedním klientem…
Pokud patříte mezi milovníky všeho pálivého, pak je pro vás tento recept jako stvořený. Pod názvem předkrm pro Lucifera se nachází směs z točeného salámu a pikantní…
Salát Sloní žrádlo a pomazánka stejného jména se liší pouze strukturou, neboť na pomazánku se salám mele nebo strouhá, ale jinak se používají stejné suroviny. Salát i…
Ochutnejte tyto jednoduché placičky z mrkve a sýra. Chutnají dobře teplé i zastudena, můžete je tedy použít jako svačinku na cesty, nebo si je dát k obědu s bramborami…
Pochoutkový salát je hitem českých lahůdkářství. Skvěle chutná na chlebíčcích, ale také jen tak, jako svačina nebo večeře s rohlíkem. Tento velice oblíbený salát…
Vytvoříme těsto, které rozdělíme na 4 části. S každou částí si ještě pohrajeme (přidáme mouky aby se nelepila a šla dobře rozválet). Rozválíme placku (zhruba 3 milimetry…
Mouku smícháme s droždím. Brambory prolisujeme nebo nastrouháme na jemno. Všechny uvedené suroviny spojíme a dáme na 1/2 hodinky pod utěrku odpočinout.Lžíci odebíráme…
Suroviny dáme do misky, smícháme a podle hustoty rozředíme vodou tak, aby se směs dala rozetřít na rozpálený olej. Smažíme do zlatova, ozdobíme kečupem ...
Hamburgery jsou dnes velmi oblíbeným pokrmem nejen na běžnou večeři, ale třeba i na pohoštění při oslavách či letních venkovních posezení. Jednoduchá příprava a skvělá…
Nejčastěji se hamburgery připravují z mletého hovězího masa. V tomto receptu je však použito maso vepřové. Na složení celého hamburgeru to však zásadně nemá vliv. Bulka,…
Blíží se nezadržitelně čas návštěv a nabízení obložených chlebíčků. Bude se jistě hodit recept na jednoduchou pomazánku, na kterou lze navršit pochutiny podle svých…
Uvaříme si těstoviny a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme zeleninu, osolíme, opepříme. Kuřecí maso už uvařené nebo upečené (vychladlé) nakrájíme a přidáme k…
Šunku a cibuli nakrájíme nadrobno. Křen rozmícháme v tatarce, přidáme šunku, fazole, cibuli a podle chuti dosolíme a opepříme. Podáváme vychlazené, s pečivem.
Nejprve připravíme směs na naplnění kuřecích prsou. Na drobné kousky nakrájíme šunku, Nivu a broskve. Dáme do misky a zamícháme.Omyjeme kuřecí prsa a uděláme do nich…
Eidam nastrouháme najemno, přidáme prolisovaný česnek a tatarskou omáčku.Vymícháme do "mazací" konzistence. Není potřeba solit ani pepřit.
Smícháme jogurt se sýrem. Přidáme všechny zbývající suroviny a necháme nejméně 1/2 hodiny odpočinout.Z těsta odebíráme kousky a vytvarujeme placičky. Smažíme z obou…
Omáčka ke grilování je tajnou ingrediencí, která povýší každý grilovaný pokrm na novou úroveň. Příprava domácí omáčky je jednoduchá a umožňuje přizpůsobit chuť přesně…
Jednou z oblíbených pomazánek na sváteční chlebíčky je ta bramborová. Uvařené brambory spolu s dalšími surovinami nastrouháme a dochucujeme podle vlastní chuti. Někdo…
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s tatarkou a mažeme na veku.
1) Dejte vařit vejce na tvrdo (dám do studené vody a vařím 5 minut, neřeším) :)) 2) Mezitím si naskládejte na sebe šunku a krájejte na dlouhé proužky, to samé udělejte…
Do misky dáme vymačkanej česnek oloupanej a tatarku. Kuřecí prsíčka nakrajíme na kousky ochutíme kořením. Do misky, kde máme česnek vymačkanej a tatarku, dáme kousky…
Sýr nastrouháme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a podle chuti osolíme.
Těstovinový salát připravíme během chvilky. Stačí uvařit těstoviny a po zchladnutí je smíchat s nakrájenou zeleninou a sýry. Na závěr vše spojíme tatarskou omáčkou.…
Z uvařeného králíka obereme maso a pokrájíme na kousky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, sterilovanou zeleninu a dáme i část nálevu. Přidáme Tatarskou omáčku …