Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Zasypeme lžičkou kukuřičného škrobu, přidáme lžičku olivového oleje a promícháme.Na omáčku smícháme kuřecí vývar,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Zasypeme lžičkou kukuřičného škrobu, přidáme lžičku olivového oleje a promícháme.Na omáčku smícháme kuřecí vývar,…
Očištěné maso (my raději stehenní) nakrájíme na velikost soust, dáme do misky, přidáme 1 lžičku oleje, škrob a světlou sójovou omáčku. Dobře promícháme a necháme stranou…
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na větší proužky. Ve wok pánvi (nebo na vyšší pánvi) zprudka na rozehřátém oleji osmahneme do křupava.Přidáme pórek na kolečka,…
Nejprve podle návodu uvaříme čínské nudle. Pak připravíme masovou směs. Na pánvi restujeme na hrubo nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, po chvilce přidáme…
Do misky dáme omáčky, oleje, prolisovaný česnek, papriku, pepř a citronovou šťávu. Kuřecí stehenní řízky nakrájíme a vložíme do marinády, kterou jsme připravili z…
Asijská kuchyně se vyznačuje plnou chutí, kterou tvoří typické omáčky. Delší doba marinování zaručí, že maso bude krásně křehké a šťavnaté. Hotový pokrm servírujeme s…
Pokud rádi navštěvujete asijské restaurace, určitě vyzkoušejte tento pokrm. Minutková barevná krůtí směs na asijský způsob je skvěle ochucená a její příprava vám…
Nejprve spaříme a oloupeme mandle. Očištěné kuřecí maso nakrájíme na velikost soust. Bambus, mrkev a pórek nakrájíme na tenké nudličky, česnek a chilli nasekáme najemno…
Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme, z okurky a papriky vyndáme jadřinec. Dáme vařit nudle (lze použít špagety) podle návodu na obalu. Rýžové nudle namočíme na 3 minuty…
Čínská kuchyně je velice oblíbená. Pokrm Chop suey je variabilní pokrm, může se připravovat pouze ze zeleniny nebo lze přidat orestované maso. Zelenina je krásně křupavá…
Thajská kokosová polévka s kuřetem a houbami je velmi rychle připravena, takže si nachystejte suroviny dopředu, aby jste se zbytečně nezdržovali. Ve středně velkém hrnci…
Dokřupava vypečený bůček si zaslouží zajímavé dochucení. K tomu nám pomůžou nejen ústřicová a sójová omáčka, ale také česnek se zázvorem a badyán. Opravdu netradiční…
Kůži na prsou nařežeme do mřížky, osolíme, položíme na mřížku do pekáče kůží nahoru a vložíme do rozpálené trouby na 220 C. Pečeme z obou stran, dohromady cca 12 minut.…
Mražené krevety propláchneme na sítku pod tekoucí vodou. Neoloupané vyloupeme, jemně nařízneme hřbet a vyndáme střívko. Nudle připravíme dle návodu na obalu, uvařené…
Toto je lahodný asijský pokrm plný chutí a vůní. Čínské nebo japonské udon nudle, které jsou známé svou měkkou a žvýkavou texturou, se skvěle doplňují s bohatou…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a pokapeme sójovou omáčkou a citrónovou šťávou. Rozpálíme olej, nakrájíme pórek na kolečka,mrkev na tenké plátky nebo nudličky, na…
Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Asijské potraviny si u nás získávají stále větší oblibu. Většina přísad se již dá nakoupit ve specializovaných obchodech, některé i v supermarketech a tak si asijská…
Dáme vařit rýži jak jsme zvyklí a očistíme všechnu zeleninu. Rybu opláchneme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší kousky. Papričku, zázvor a česnek nasekáme…
Maso očistíme a nakrájíme na nudličky nebo na kostky.Cibuli nakrájíme nadrobno.V hluboké pánvi (wok) rozpálíme trochu oleje, na kterém osmahneme cibuli.Přidáme maso a…
Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kouskyDo rozehřáté pánve…
Vše na marinádu smícháme, prošleháme vidličkou, ideálně ohřejeme v mikrovlnné troubě či v rendlíku, ať se vše spojí. Maso osušíme, hodně!!! Osolíme, a hodně okořeníme…
Tento pokrm je ideální jako hlavní chod pro vegetariány i pro milovníky exotických jídel. Připravte si tuto barevnou a voňavou delikatesu a užijte si výlet do světa…