Dětské dorty
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept vám přináší návod na jeden druh korpusu a jednoduchý návod na přípravu modelovací hmoty. Jeho hlavním cílem však je, ukázat vám galerii dětských dortů a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept vám přináší návod na jeden druh korpusu a jednoduchý návod na přípravu modelovací hmoty. Jeho hlavním cílem však je, ukázat vám galerii dětských dortů a…
Koláč z lehounkého třeného těsta posypaný sezónním ovocem, v našem případě borůvkami, udělá radost i ne zcela tradiční drobenkou na ovoci. Sladká tečka po nedělním obědě…
Tradiční linecké cukroví zpravidla nesmí chybět na talířku během jakýchkoliv svátků. Avšak toto křehké cukroví můžete připravit i kdykoliv během roku, třeba na dětskou…
Krásný dort je ozdobou každé oslavy. I ve slané verzi může být vynikající. Jako korpus použijeme toustový chléb, který pomažeme několika druhy pomazánek a proložíme…
Z prísad vymiesime cesto. Vyvaľkáme natenko, narežeme na pásy podľa šírky tenkých trubičiek a navinieme cesto na trubičky. Potom v strede nožom na trubičkách cesto…
Pokud máte chuť na něco sladkého, upečte tyto výborné koláčky z kynutého těsta. Koláčky naplňte makovou náplní s džemem, skořicí a čokoládou a ozdobte mandlemi. Místo…
Máme tady něco pro mlsouny. Čokoládový dort dá práci, jeho výroba je určena těm pokročilým v pečení. Nicméně radost oslavence za tu práci stojí a spokojení strávníci…
Tradiční sladkou pochoutku Pikao si asi většina z nás spojuje s dětstvím. Sladké zahuštěné mléko v tubě se své oblibě těší dodnes. Zkuste jej přidat do krému na…
Kdo by neznal mřížkový koláč z křehounkého těsta, pokrytý vrstvou šťavnaté jablečné náplně se skořicí a pudinkem? Tento koláč je ale navíc vylepšený přidanou tvarohovou…
Kdo by neznal mřížkový koláč z křehounkého těsta, pokrytý vrstvou šťavnaté jablečné náplně se skořicí a pudinkem? Tento koláč je ale navíc vylepšený přidanou tvarohovou…
Netradiční nápad na velmi chutné sýrové sušenky, které jistě využijete jako pohoštění na dětskou oslavu, na posezení s přáteli, nebo večer k vínu. Připravíme je…
Netradiční nápad na velmi chutné sýrové sušenky, které jistě využijete jako pohoštění na dětskou oslavu, na posezení s přáteli, nebo večer k vínu. Připravíme je…
Věnečky z odpalovaného těsta jsou nesmrtelná klasika, která už desítky let láká v cukrárnách. Pokud si chcete tento zákusek připravit sami doma, pusťte se do toho s…
Oblíbeným pokrmem ve východní Evropě jsou pirohy. Ty slovenské, zná většina z nás plněné brynzou, ale naplnit je můžete i povidly, nebo tvarohem. Podáváme je posypané…
Pokud máte chuť na pizzu, ale nemáte čas čekat na vykynutí těsta, vyzkoušejte tento slaný koláč z tvarohového těsta. Jako náplň můžete například použít lutenici, salám a…
Čirý vývar si většina z nás nedovede představit bez vložky do polévky nebo zavářky. Noky z tvarohu a krupice, plné bylinek, dodají čirému vývaru pestrost a sytost a…
Tajemství popraskaného efektu je v odložení těsta do chladu a v hustém obalení v moučkovém cukru. Barevný kontrast ještě můžete zvýraznit tím, že do těsta přidáte kakao.…
Ušleháme Heru, cukr, med a vejce dohromady.Pak přidáme mouku se sodou nebo práškem do pečiva. Zamícháme a rozetřeme na pečící papír. Stejnoměrně na 2 plechy. Dáme…
V hrnci nebo míse nad parou pomalu zahříváme máslo, mléko, cukr a med, do úplného rozpuštění másla (hmota je spíš jen teplá, ne horká).Do lehce prochladlé máslové hmoty…
Dorty různých tvarů a chutí zdobí zpravidla stůl na narozeninové oslavě. V tomto receptu připravíme dort ve tvaru medvídka. Je z piškotového těsta a zdobený pudinkovo…
Listové těsto v kombinaci s jablky je zárukou výtečné svačinky nejen pro děti. Tyto taštičky plněné strouhanými jablky se skořicí a rozinkami jsou velmi rychle hotové a…
Jako každý podzim ve sladkém pečení kralují jablka. Pojďme si z nich připravit tento nadýchaný a šťavnatý moučník. K ruce nám při jeho přípravě bude stačit hrníček a za…
Ze žloutků a cukrů vyšleháme hustý krém, zašleháme Salko a rozpuštěné máslo, vmícháme po částech lehce sníh (bílky a špetka soli) a mouku s práškem do pečiva. Na plech…
Upéct vláčnou a kyprou buchtu není úplně jednoduché. Nicméně tento pudinkový moučník zvládne hravě i začátečník. Není to moučník jako takový, jelikož postrádá mouku - ta…
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek
Byliny v kuchyni: Petržel je víc než ozdoba na talíř, léčilo se s ní už v 16. století