Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dýňový krém s bílým vínem

Dýňový krém s bílým vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na rozpuštěném másle opéct očištěnou dýni (nakrájenou na kostky)a nadrobno nasekaný česnek. Zalít vínem a počkat, až se vypaří. Zalít necelým litrem horké vody, vhodit…

Hlíva s tofu na kari

Hlíva s tofu na kari

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Tofu nakrájíme na menší nudličky, osolíme a opepříme, vložíme do misky, zakapeme limetkovou šťávou, přimícháme sójovou omáčku a kari koření, dobře promícháme a necháme…

Krevety v kokosovém mléce

Krevety v kokosovém mléce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

v mističce smíchejte víno, kokosové mléko, limetovou šťávu a rybí omáčku. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte římský kmín a šalotku. Opékejte asi 1 minutu, dokud…

Vareniste.cz

15 min

Kuřecí perkelt se zeleninou

Kuřecí perkelt se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava: Slaninu nakrájíme na kostičky 1x1 cm, očištěnou zeleninu nakrájíme rovněž na kostičky (mrkev, celer). Oloupanou cibuli nasekáme, vyčištěné paprikové lusky…

Králík se sušenými rajčaty

Králík se sušenými rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, opepříme a namažeme dijonskoun hořčicí. Kousky na roládky poklademe anglickoun slaninou, zavineme a spíchneme špejlí nebo jehlou na závitky. Na pánvi si…

Jehněčí kýta s kaparovou omáčkou

Jehněčí kýta s kaparovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do vyhřáté trouby dáme jehněčí kýtu v hlubším pekáči a zároveň i všechnu očištěnou a pokrájenou zeleninu. Cibuli a česnek přidáme v celku. Vše osolíme, opeříme, přidáme…

evosheek

220 min

Bujabéza

Bujabéza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Typicky francouzská polévka plná rybí chuti a zeleniny. V našich podmínkách však můžeme k přípravě použít i rybí filé, jako je tomu v tomto receptu. Bylinky a bílé víno…

Eliza

60 min

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Candát na másle s pažitkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Křehké filety candáta opečeného na másle a oleji podáváme s jednoduchou smetanovou omáčkou ochucenou bílým vínem a pažitkou. Omáčku můžeme zvýraznit přidáním trošky…

1974andrea

25 min

Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobré italské rizoto je dokonale krémové. Abychom toho dosáhli, je potřeba použít správný typ rýže. Toto rizoto dochutí aromatický fenykl a čerstvé lesní houby. Na závěr…

poslirecept

40 min

Kuřecí pánev s rajčaty

Kuřecí pánev s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na větší kousky. Komu nevadí kůže, může ji na mase ponechat. Maso osolíme a opepříme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso osmahneme.…

1 2 3 4 5 6 13