Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Škvarkovo-chlebová polévka

Škvarkovo-chlebová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem. Přidáme škvarky, chléb, mrkev a celer - vše nakrájené na kostičky. Chvilku restujeme, pak zalijeme horkým…

Rajčatová polévka sladkokyselá

Rajčatová polévka sladkokyselá

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tato polévka potěší výbornou sladkokyselou chutí. Nejprve na olivovém oleji restujeme šalotku a česnek. Přidáme vývar, pasírovaná a loupaná rajčata a povaříme. Na závěr…

Brodequin

40 min

Sekaná plněná těstovinami

Sekaná plněná těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do větší misky dáme mleté maso. Housky natrháme na menší kousky a namočíme v mlíku. K masu přidáme vajíčka, sůl, pepř, prolisovaný česnek, majoránku (nebo koření na…

Zelenino-dršťková polévka v chlebu

Zelenino-dršťková polévka v chlebu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na sádle zpěňte cibuli, přidejte mouku a osmahněte na světle žlutou jíšku. Do ní zamíchejte sladkou papriku. Zalijte vývarem, dobře rozmíchejte, přidejte kořenovou…

Carne con Salsa de Frutas

Carne con Salsa de Frutas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle…

evosheek

150 min

Mexické hovězí chilli s cizrnou

Mexické hovězí chilli s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na velké pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli, zelenou papriku, mrkev, česnek a za občasného míchání restujte přibližně 6-8 minut, dokud vše nezměkne. Vmíchejte hovězí…

VeruJis

50 min

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min

Cibulajda s kopřivami

Cibulajda s kopřivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Polévka nejen zahřeje, zaplní žaludek, ale také dodá tělu pořádnou vzpruhu. Zvlášť, když ji připravíme ze silného hovězího vývaru, zeleniny a mladých jarních kopřiv.…

1974andrea

40 min

Kerblíkouka z Krkonoš

Kerblíkouka z Krkonoš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kerblík je rostlina vzhledem připomínající petržel a libeček. Je na vůni aromaticky sladký a voňavý. V tomto receptu jej použijeme jako hlavní dochucovadlo tradiční…

Angel 666

30 min

1 16 17 18 19