Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočka je skvělým zdrojem vlákniny a energie. Ochutnejte ji v kombinaci s klobásou, mrkví, cuketou a rajčaty v omáčce z bílého vína a rajčatového protlaku ochucené…

1974andrea

50 min

Hovězí tokáň s kuskusem

Hovězí tokáň s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Masový tokáň je tradičním pokrmem zejména v Maďarsku. Existuje mnoho jeho úprav. V tomto receptu použijeme hovězí maso, svíčkovou. Nudličky masa doplníme zeleninou a…

Bahula

60 min

Vepřový vrabec se zelím

Vepřový vrabec se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nenechte se názvem zmást, moravský vrabec ve skutečnosti není vrabec! Jsou to šťavnaté výpečky, kousky opečeného vepřového masa. Tradiční spojení je se zelím a…

lucie2211

130 min

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočka je plnohodnotná, výživná a chutná potravina, která je stará několik tisíc let. Asi nejznámější recept z ní je čočka na kyselo. Je to jednoduché a levné jídlo,…

recepty73

50 min

Řízky naruby

Řízky naruby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mouka, vejce, strouhanka a poté usmažit - klasický postup při přípravě notoricky známých řízků. Ale už jste to zkoušeli naopak? Vepřové řízky naruby se obalují nejdříve…

pelda

50 min

Zeleninová tarhoňa

Zeleninová tarhoňa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tarhoňa je těstovina, která je typická pro slovenskou a maďarskou kuchyni. Její využití je opravdu pestré, připravit ji můžeme jak naslano, tak i nasladko. Vyzkoušejte k…

MishkaCZ

55 min

Kuře na paprice s kapiemi

Kuře na paprice s kapiemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře vykostíme a maso zbavíme kůže.Kůži a kosti dáme do hrnce, zalijeme vodou a přidáme sůl, bobkový list, nové koření a pepř. Pozvolna uvaříme, pak scedíme a vývar…

RubyRom

130 min

Klobásy

Klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale…

cathleen

120 min

Pytlácký točenec

Pytlácký točenec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Díky mnoha možnostem, jak naplnit masové rolky, můžeme toto jídlo připravit na sto způsobů. Dnes ochutnáme rolky z vepřového masa plněné cibulí, žampiony, špekem a…

ivulinka

90 min

Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato bůčková roláda nádherně vypadá a výborně chutná. Nádivku připravíme z rohlíků, slaniny, česneku, majoránky a petrželky. Roládu pečeme položenou na nakrájené cibuli…

1974andrea

130 min

1 15 16 17 18 19 69