Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvor čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pikantní cuketová směs

Pikantní cuketová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V době, kdy zahrádky vydávají úrodu, se hodí možnost uschovat dary léta na pozdější využití. Ať k masu nebo na topinky, výborná, pikantní zeleninová pochoutka vylepší…

senky

70 min

Šafránové kuře

Šafránové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Objevte jemnou a lahodnou chuť šafránového kuřete. Křehké kuřecí maso je marinované ve směsi šafránu, citronu a aromatických bylinek, které mu dodávají nezaměnitelnou…

martinahayek

50 min

Lilek s kuřecím masem

Lilek s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lilek s kuřecím masem je chutné a výživné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku se šťavnatým kuřecím masem. Díky své lehkosti a výživnosti je skvělou volbou pro ty,…

1974andrea

60 min

Hovězí na zázvoru

Hovězí na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chystáte svátečnější oběd nebo večeři, pak se vám určitě bude hodit tento recept. Hovězí na zázvoru a červeném víně se na talíři bude krásně rozpadat a nádherně…

poslirecept

150 min

Losos na zázvorovo-jablečné peřince

Losos na zázvorovo-jablečné peřince

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rozehřejeme 2 lžíce oleje a necháme na něm zesklovatět cibuli nakrájenou na větší kostky. Pak přihodíme oloupaná jablka nakrájená na menší kousky a najemno nasekaný…

Angel 666

45 min

Králík pečený na zázvoru

Králík pečený na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Králíka den předem umyjeme, naporcujeme a prošpikujene anglickou slaninou nakrájenou na hranolky. Zázvor si oloupeme a nastrouháme na jemno. Porce králíka osolíme,…

Bombay potatoes (brambory)

Bombay potatoes (brambory)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na větší pánvi rozehřejeme olej a vsypeme hořčičná semínka. Jakmile začnou vonět a „vyskakovat“, přidáme pastu, kterou si připravíme smícháním koření, jemně…

Hovězí saté (satay)

Hovězí saté (satay)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…

1 5 6 7 8 9 21

Naposledy jste si prohlédli