Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Pravá jihočeská velikonoční nádivka: Voní uzeným masem, muškátovým oříškem i bylinkami. Je krásně šťavnatá a kyprá
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Video Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
6 foto Hodnocení 8× Jakou formu na pečení vybrat? Volíme klasiku po babičce nebo moderní silikon
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
8 foto Hodnocení 42× Velikonoční beránek na různé způsoby: Jakou formu, druh těsta a zdobení použít?
4 foto Hodnocení 11× Jak upéct beránka v litinové formě? Důležitá je příprava formy před pečením
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Hodnocení 26× Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Hodnocení 23× 7 receptů na velikonoční stůl: Připravte si mazanec, beránka, vaječnou tlačenku nebo jidáše
Video Hodnocení 27× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
Křehký koláč s jablky: Jednoduchý moučník voní skořicí a ovocem a dokonale spojuje šťavnatou náplň a křupavé těsto
4 foto Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle