Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
8 foto Hodnocení 48× Velikonoční beránek na různé způsoby: Jakou formu, druh těsta a zdobení použít?
4 foto Hodnocení 20× Jak upéct beránka v litinové formě? Důležitá je příprava formy před pečením
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Hodnocení 28× Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Hodnocení 23× 7 receptů na velikonoční stůl: Připravte si mazanec, beránka, vaječnou tlačenku nebo jidáše
Video Hodnocení 35× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
19 foto Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?
Hodnocení 303× Velikonoční beránek z tvarohového těsta. Nejlepší recepty na lahodného a vláčného beránka
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Tatranský čaj: Slavný nápoj slovenských velehor má i nealko verzi, kam patří žloutky a voňavá skořice. Zahřeje a božsky chutná