Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
9 foto Hodnocení 22× Bílková poleva na perníčky: Se správně hustou polevou vykouzlíte dokonalé zdobení
9 foto Hodnocení 11× Jak zdobit perníčky bílkovou polevou? Popusťte uzdu fantazii a užívejte si to
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
8 foto Hodnocení 18× Nemáte formu na beránka? Připravte si místo něj dokonalou velikonoční bábovku
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 4× Jablíčka, malovaná bílkovou polevou: Poradíme vám, co se zbylou polevou na perníčky
Video Hodnocení 27× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
Co se zbylými bílky? Pusinky jsou jen jedna z možností. Snadno připravíte i výtečnou omeletu nebo netradiční majonézu
Křehký mřížkový koláč: Každé sousto se rozplyne na jazyku, když sáhnete po studeném máslu a těsto správně zpracujete
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření