Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
9 foto Hodnocení 22× Bílková poleva na perníčky: Se správně hustou polevou vykouzlíte dokonalé zdobení
9 foto Hodnocení 11× Jak zdobit perníčky bílkovou polevou? Popusťte uzdu fantazii a užívejte si to
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
8 foto Hodnocení 18× Nemáte formu na beránka? Připravte si místo něj dokonalou velikonoční bábovku
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 4× Jablíčka, malovaná bílkovou polevou: Poradíme vám, co se zbylou polevou na perníčky
Video Hodnocení 27× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
Co se zbylými bílky? Pusinky jsou jen jedna z možností. Snadno připravíte i výtečnou omeletu nebo netradiční majonézu
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Maso překvapí úžasnou šťavnatostí a výraznou chutí s nádechem pikantnosti
Co se jí na Nový rok ve světě? Slováci fandí čočce, Němci se zakousnou do preclíku, Irové si dají chleba s máslem
25 foto Zákulisí Peče celá země: Jak vypadá natáčení populární soutěže, kdo peče za porotce a kam mizí všechny dobroty