Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
7 foto Hodnocení 7× Chutney neboli čatní: Indická omáčka skvěle doplní masová i zeleninová jídla
4 foto Hodnocení 8× Desatero rad na téma indické čatní: Pikantní zeleninová omáčka chutná výborně
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Hodnocení 2× Švestky ve slané kuchyni: Vyzkoušejte maso plněné švestkami nebo omáčku, která se výtečně hodí při grilování
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Hodnocení 38× Jak připravit čatní, hustou indickou omáčku. Naučíme vás ji ze zeleniny, ovoce, dochucovadel a koření
Hodnocení 5× Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Meruňkové čatní: Kombinace meruněk s jablky a octem vytvoří jemnou sladkokyselou chuť, tu pikantní dodá závor a chilli
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy