Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
6 foto Hodnocení 1× Jaké kultury používat při výrobě domácích sýrů? Kompletní průvodce domácím sýrařením
5 foto Hodnocení 3× Co se dá udělat z balkánského sýra? Připravte si salát, pomazánku nebo pizzu
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
6 foto Hodnocení Získali jste kozí mléko a nejste si jisti, jak s ním pracovat? Přečtěte si náš článek
5 foto Hodnocení 24× Jak na oblíbené tažené sýry? Poradíme s výrobou sýrových nití, jinak také korbáčiků
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Slané muffiny místo velikonoční nádivky: Ozdobí velikonoční stůl, nádherně voní po jarních bylinkách a božsky chutnají