Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
Jak správně vyklopit bábovku? Využijte osvědčené fígle, aby se bábovka nepřilepila na formu a vypadala lákavě
9 foto Hodnocení 21× 7 receptů na vláčné a nadýchané bábovky: Do těsta přidejte tvaroh, jablka či banány
6 foto Hodnocení 8× Jakou formu na pečení vybrat? Volíme klasiku po babičce nebo moderní silikon
4 foto Hodnocení 11× Jak upéct beránka v litinové formě? Důležitá je příprava formy před pečením
Hodnocení 30× Použití vánočních formiček: Poradíme vám, jak vymazávat a plnit různé druhy formiček
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská