Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma
Hodnocení 49× Jak udělat povidla? Výtečnou pochoutku snadno uvaříme v hrnci nebo upečeme v troubě
5 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma povidla: Snadno je připravíme z čerstvých švestek, hrušek i jablek
Video Hodnocení 14× Jak připravit zdravé ovocné kůže plné vitamínů? Podívejte se na názorné video
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 40× Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování
Hodnocení 26× Hruškový kompot zaváříme podle receptů našich babiček. Hrušky obvykle loupeme a postaráme se, aby nezhnědly
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Mlsání pro malé i velké: Domácí sušené ovocné plátky nebo trubičky jsou skvělou alternativou cukrovinek
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Hodnocení 21× 7 skvělých hruškových dobrot. Připravme luxusní podzimní moučníky, které potěší rodinu i návštěvu v sychravých dnech
Hodnocení 70× Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít
Hodnocení 68× Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Hodnocení 25× Americký jablečný koláč páj (apple pie) je populární zejména v anglicky mluvících zemích. Poradíme, jak ho upéct a podávat
7 foto Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Medvědí česnek a jak jej nejlépe uchovat: Připravte si pesto, česnekové máslo nebo mražené bylinkové kostky