Josef Maršálek má pro vás nachystáno spoustu vynikajících receptů
Josef Maršálek je pekař a cukrář, který se věnuje pečení již od svých 15 let. V kuchyni objevil svůj svět, kde může experimentovat s různými chutěmi a využít své kreativity. Každý koláč, dort nebo chleba je pro něj kouskem umění. Pečení je pro něj něco, jak sdílet lásku.
Josef Maršálek a pořad Buchty po ránu
Pořadem České televize s názvem Buchty po ránu provází známá dvojice, cukrář Josef Maršálek a herečka Tereza Bebarová. Ti společně před zraky diváků pekli po dvacet nedělí známé i méně známé sladké i slané dobroty a přidali i tajné triky a rady, jak si s pečením poradit. Pořad Buchty po ránu naleznete na iVysílání České televize.
Nejoblíbenější recepty Josefa Maršálka
Josef Maršálek nabízí spoustu skvělých receptů. Mezi nejoblíbenější patří kynuté koblihy, valašské frgály, žloutkové věnečky, nadýchaná bublanina, luxusní kremrole či čokoládový nebo punčový dort, ale i slané recepty, jako je bramborový quiche či pizza langoš.
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek