Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kachna vzbuzuje chutě už jen svým názvem

Pečená kachna vzbuzuje chutě už jen svým názvem

Kachna je drůbež, která je v české kuchyni velmi oblíbená. Pečená kachna se šťavnatým masem a křupavou kůrčičkou se servíruje třeba na svatého Martina jako alternativa tradiční husy. Hodí se ale i na Štěpána nebo jako sváteční či nedělní oběd.

Jak správně upéct kachnu

Žádná kuchařka nechce, aby z trouby vyndala seschlou ztvrdlou pečínku. Jak tomu zabránit? Stačí odhalit jednoduchá tajemství správného postupu a vyvarovat se nejčastějších chyb.

Nejlepší recepty

Stejně jako z kuřecího lze i z kachního masa připravit ledacos. Oprašte třeba recept na tradiční kaldoun. Nemusíte se ale držet jen českých receptů, výborná bude i po asijsku

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty

Naposledy jste si prohlédli