Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
4 foto Hodnocení 30× Italské crostini připomínají opečené obložené chlebíčky. Poradíme s jejich přípravou
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Hodnocení 58× Jak uvařit polévku z cukety? Lahodná krémová polévka s křupavými krutony a slaninou vás nadchne
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Video Hodnocení 217× Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Hodnocení 43× Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Hodnocení 10× Nejlepší hrachová polévka: Dá se uvařit na různé způsoby a výborně chutná s křupavými krutony
Hodnocení 42× Jak připravit skvělou letní polévku, aneb v hlavní roli cuketa. Vyzkoušejme krémovou. U klasické zeleninové pozor na dobu vaření
Hodnocení 61× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů