Kvašená - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Pickles je krátce zkvašená zelenina. Může být jednodruhová, ale častěji se používá více druhů. Ke zkvašení se hodí zelenina s dostatečným množstvím sacharidů, které slouží jako potrava bakteriím mléčného kvašení. Takto připravená zelenina je zdraví prospěšná, obsahuje velké množství živin, vitamínů, minerálů, enzymů a vlákniny.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přečtěte si Zobrazit více
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá
Svačiny na cesty letadlem: Co si můžete vzít na palubu a jak si zajistíte dost tekutin na celý let
5 skvělých tipů, jak využít med v kuchyni: Hodí se do salátové zálivky i sladkého másla