Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
7 foto Hodnocení 1× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
6 foto Hodnocení 14× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
6 foto Hodnocení 15× Proč se namáčí rozinky v rumu? Budou příjemně měkké a provoní řadu moučníků
Hodnocení 9× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá
19 foto Co dnes dělají vítězové MasterChef Česko: Brzký konec slávy, několik kuchařek, práce v televizi i vaření v nejlepší restauraci na světě