Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů
7 foto Hodnocení 1× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
5 foto Hodnocení 22× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
4 foto Hodnocení 25× Koláče z pánve: Šetří čas i práci a přitom jsou stejně chutné jako koláče z trouby
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
7 foto Hodnocení 30× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky
Hodnocení 61× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Hodnocení 67× Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Hodnocení 69× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet
6 foto Martin Zounar poradil, jak zabojovat s váhou, sám shodil 25 kilo: Když to nebaví hlavu, nezhubnete nic, říká herec