Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Video Hodnocení 53× Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Kubánské řezy: Luxusní čokoládový dezert s pařížskou šlehačkou je vláčný, na jazyku se doslova rozplývá a božsky chutná
7 foto Hodnocení 14× Jak připravit pařížský krém. Skvěle se hodí na ořechové rohlíčky i do trubiček
8 foto Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
4 foto Hodnocení 28× Čokoládové dorty jsou velmi oblíbené: Víte, jaký je rozdíl mezi Sacherem, Harlekýnem a Paříží?
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Retro dezert: Upečte si pařížské rohlíčky jako z cukrárny! Dokonalá kombinace krému a křupavého těsta vás nadchne!
Hodnocení 360× Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?