Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
8 foto Hodnocení 8× Desatero rad na téma pstruh: Lahodný a zdravý poklad našich vod v častých otázkách
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Vánoční ryba nemusí být jen kapr. Skvělý je na česneku pečený amur, pstruh na másle nebo marinovaná treska
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Hodnocení 108× Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
12 foto Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!