Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
5 foto Hodnocení 3× Chyby při přípravě smoothie: Používejte čerstvé suroviny a zbytečně nedoslazujte
7 foto Hodnocení 13× Jak se používá řasa Nori v kuchyni? Zabalte do ní sushi nebo jí dochuťte pomazánky
5 foto Hodnocení 4× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor
Hodnocení 80× Jak se připravuje domácí šunková pěna. Báječně chutná na chlebíčkách i jednohubkách
5 foto Hodnocení 12× Jak připravit domácí arašídové máslo. Chutná báječně s pečivem i v ovesné kaši
5 foto Hodnocení 110× Tlačenka, zabíjačková pochoutka: Můžete ji připravit i doma. Poradíme, jak na to
5 foto Hodnocení 81× Jak upéct šneky z listového těsta? Poradíme, jak na zlatavě upečenou chuťovku
4 foto Hodnocení 26× Desatero na téma sladká roláda: Příprava není složitá, ale výsledek stojí za to
5 foto Hodnocení 38× Jak připravit bramborové krokety: Využijte přebytek bramborové kaše z přechozího dne
5 foto Hodnocení 75× Jak a kdy správně osolit maso na guláš. Důležité je postupné přidávání soli
5 foto Hodnocení 11× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
10 foto Hodnocení 6× Inspirace na zeleninové saláty: Přidat do nich můžeme luštěniny i obiloviny
6 foto Hodnocení 8× Jak si připravit křupavé domácí müsli? Skvěle chutná se sušeným ovocem i semínky
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění