Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
11 foto Hodnocení 4× Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám
5 foto Hodnocení 18× Majonézové koláčky jsou chutné, jemné, neskutečně vláčné a vydrží i několik dní
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni
Hodnocení 98× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Hodnocení 11× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek