Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů
7 foto Hodnocení 25× Jak připravit hovězí Stroganov? Jemné plátky s omáčkou voní po červeném víně
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit roštěnou à la Stroganov? Tajemství dokonalé omáčky i šťavnatého masa
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
5 foto Hodnocení 62× Jak připravit hovězí roštěnou v šesti jednoduchých krocích. Jakou část masa zvolit
16 foto Cukrář Josef Maršálek ke StarDance: Trénujeme pětkrát týdně, ale ta atmosféra je úžasná, všem bych ji přál zažít