Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit
Video Uvařili jsme štědrovečerní hrachovku jako z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Voní majoránkou a česnekem a chutná skvěle
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Jak perfektně připravit vinnou klobásu na pánvi nebo v troubě: Před přípravou ji omyjte, spařte a smotejte do spirály
7 foto Hodnocení 49× Tajemství nejlepšího bramborového salátu: Základ vánoční klasiky je vždy stejný
11 foto Hodnocení 3× Desatero rad na téma tradiční vánoční pokrmy: Štědrý den prožijte krásně a v klidu
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
Znáte štědrovečerní tradice a pověry? Devatero chodů na stole, prostřeno pro náhodného hosta, šupina pod talířem a další
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví
5 foto Hodnocení 4× Sladká tečka po štědrovečerní večeři: Dáte přednost muzice, cukroví nebo štrúdlu?
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná