Cukrovinky na adventních trzích v Praze: Čokolády za 320 Kč, skvělé cukroví na Jiřáku i perníčkový sirup na Míráku
Jak na ty nejlepší vanilkové rohlíčky a jakou mouku do nich použít? Nejčastěji je to hladká, vynikající jsou s ořechy i mandlemi
Video Hodnocení 28× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 3× Jak správně uvařit kyselo? Sytou polévku připravíte ze sušených hub a kvásku
5 foto Hodnocení 13× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 14× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte
12 foto Hodnocení 2× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 8× Jak využít hříbky v kuchyni? Připravte báječnou omáčku, těstoviny nebo smaženici
7 foto Hodnocení 4× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
5 foto Hodnocení 24× Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Hodnocení 10× Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Hodnocení 27× V některých krajích, a hlavně na Slovensku, je tradičním vánočním pokrmem kapustnica. Pojďte si ji uvařit s námi
Hodnocení 13× Bohatá zásoba sušených hub čeká na zpracování. Víte, jak si s nimi poradit a jak je nejlépe připravit k vaření?
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření
Hodnocení 83× Správně usušit houby je důležité pro jejich kvalitu a trvanlivost. Za určitých podmínek je sušíme i venku
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní