Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
8 foto Hodnocení 8× Jak uvařit těstoviny v troubě? Budou mít báječnou chuť a navíc si ušetříte práci
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Lahodná povidla bez práce: Švestky upečte v troubě, ušetříte si čas i neustálé míchání a výsledek je fantastický
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
6 foto Hodnocení 5× Jak se dělají makronky v troubě? Pečení křehkých pusinek je cukrářská alchymie
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
9 foto Hodnocení 5× Jak se peče chleba v troubě? Zprvu na co nejvyšší teplotu a s pořádným zapařením
Bramboráky z trouby krok za krokem: Jak snadno připravit méně mastnou variantu s tradiční chutí a křupavou kůrkou
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky
5 foto 5 nejlepších večeří z jednoho hrnce nebo pekáčku: Bramborový kotlík, buřty na pivu nebo zapečený květák zasytí celou rodinu
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe