Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli
Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede
6 foto Hodnocení 1× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
7 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží maso v lednici? Praktický přehled trvanlivosti různých druhů masa
7 foto Hodnocení 14× Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? Záleží na jejich kvalitě a způsobu uložení
Hodnocení 1× Chyby při skladování čokolády: Zásadní je stálá teplota a uložení v neprodyšné dóze
9 foto Hodnocení 2× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
11 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží salát v lednici? Správně uskladněný je pěkný i několik dnů
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Domácí slazené mléko – salko: Chutná lépe než to z konzervy, je mnohem levnější a stačí jen tři suroviny