Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
Řezy Florida neboli Obližprst: Tři lahodné vrsty jsou vláčné a nadýchané, ukryté pod sněhovou čepičkou
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Hodnocení 35× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Hodnocení 156× 7 receptů na velikonočního beránka: Všechny jsou skvělé, vybrali jsme ty nejoblíbenější
4 foto Hodnocení 56× Desatero rad na téma velikonoční beránek: Jak ho upéct, vyklopit z formy a ozdobit
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky!
Hodnocení 11× Základní symboly Velikonoc v kuchyni: Pečeme zajíčky, beránky, kuřátka a zdobíme kraslice
Video Hodnocení 128× Jak snadno vymazat a vysypat formu na beránka. Video předvede názorný postup
Video Hodnocení 93× Jak připravit nadýchané piškotové těsto? Podle videa ho zvládne každý začátečník
Hodnocení 37× Jak upéct velikonočního beránka. 7 osvědčených receptů na tradiční moučník pro sváteční chvíle
Slavné omáčky: Bílá omáčka Mornay je zřejmě starší než bešamel a nádherně voní po hřebíčku. Příprava je snadná
Kopr 5x jinak: Kopr, to není jen koprovka, připravte si řecké tzatziki, voňavou rybu, brambory nebo zeleninu