Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
6 foto Hodnocení 15× Poznáte rozdíl mezi vepřovou kotletou, pečení a karé? Vysvětlíme, jak to vlastně je
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho
Vepřové kotlety v alobalu: Maso je báječně šťavnaté a měkké, rajčata a papriky dodají další rozměr chuti
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz
Hodnocení 54× Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé
Nadýchané kynuté sádlové koláčky: Díky sádlu jsou neuvěřitelně vláčné a s voňavou náplní a drobenkou božsky chutnají